LEVERINGSVOORWAARDEN

Betaling

U kunt uw bestelling betalen via iDeal, creditcard, Bancontact en bankoverschrijving (vooraf).

Verzending

Wij maken gebruik van PostNL om onze producten te verzenden. Wij verzenden naar Nederland en alle landen daarbuiten.

Bij het uitchecken van uw winkelmandje dient u de juiste verzendkosten te selecteren. De bijdrage in de verzendkosten bedraagt voor verzendingen naar Nederland slechts €1,50. Voor verzendingen naar landen in Europa is de bijdrage €8. Voor verzendingen naar landen buiten Europa is de bijdrage €21.

Verzending binnen Nederland is gratis vanaf een bestelbedrag vanaf €50. Verzending naar landen in Europa is gratis vanaf een bestelbedrag vanaf €75.

Levertijd

Wij proberen altijd de volgende dag te leveren. Onze uiterste levertijd is binnen 3 werkdagen nadat er besteld is. Wij informeren u altijd zodra wij het product naar u verzenden. U ontvangt bij producten die als pakket worden verzonden een track & trace code waarmee u uw bestelling online kunt volgen.

Retourneren

U kunt tot 14 dagen na ontvangst van uw goederen deze retourneren zonder opgaaf van reden. Neem hiervoor contact met ons op via de e-mail. Na ontvangst van de geretourneerde producten storten wij het aankoopbedrag van het artikel retour op uw bankrekening. De verzendkosten voor retourneren komen voor uw eigen rekening. Als het artikel defect is geleverd komen de retourneerkosten uiteraard voor onze rekening.