LEVERINGSVOORWAARDEN

Betaling

U kunt uw bestelling betalen via iDeal, creditcard en bankoverschrijving (vooraf).

Verzending

Wij maken gebruik van PostNL om onze producten te verzenden. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Wilt u uw verzending naar een ander land laten sturen? Stuur ons dan een e-mail op info@giftafrica.eu

De verzendkosten worden automatisch bij het afrekenen berekend. De bijdrage in de verzendkosten bedraagt voor verzendingen naar Nederland slechts € 1,50. Voor verzendingen naar België en Duitsland is de bijdrage € 3.

Verzending binnen Nederland is gratis vanaf een bestelbedrag vanaf € 50. Verzending naar België en Duitsland is gratis vanaf een bestelbedrag vanaf € 75.

Levertijd

Wij proberen altijd de volgende dag te leveren. Echter, wij kunnen dit niet garanderen. Onze uiterste levertijd is binnen 3 werkdagen nadat er besteld is. Als u dus op zondagavond een bestelling plaatst op onze website, dan is de levering uiterlijk op woensdag. Wij informeren u altijd zodra wij het product naar u verzenden. U ontvangt bij producten die als pakket worden verzonden een track & trace code waarmee u uw bestelling online kunt volgen. Bij producten die in een (brievenbus)envelop passen ontvangt u alleen een bevestiging zodra de bestelling is verzonden.

Retourneren

U kunt tot 14 dagen na ontvangst van uw goederen deze retourneren. Neem hiervoor contact met ons op via de e-mail. Na ontvangst van de geretourneerde producten storten wij het aankoopbedrag van het artikel retour op uw bankrekening. De verzendkosten voor retourneren komen voor uw eigen rekening. Als het artikel defect is geleverd komen de retourneerkosten uiteraard voor onze rekening.